Kurser

Kurser, workshops og gå-hjem-møder for psykologer og andre behandlere

Jeg er en erfaren underviser og kommer gerne ud og underviser hos jer, se mere her

I gennem flere år har jeg arrangeret kurser, gå-hjem-møder og andet for Dansk Psykologforening, Kreds København-Frederiksberg såvel som i eget regi. De fleste kurser er opbygget, så de kan godkendes af Dansk Psykologforening, hvis du er i gang med efteruddannelse til specialist.

I foråret 2013 startede det første hold på den professionelle uddannelsen af terapeuter inden for the NeuroAffective Relational Model® (NARM). Undervisningen varetages af dr. Laurence Heller og fokuserer på at opbygge kliniske færdigheder i behandling af såvel udviklingstraumer som chok-traumer. Jeg er arrangøren bag uddannelsen. Se mere her www.narm.dk

Kurserne finder sted i Storkøbenhavn, de fleste i Brønshøj. NARM kurserne er i Lyngby.

Der serveres altid morgenmad, kaffe og the fra 15. minutter inden kursusstart, frokost midt på dagen samt eftermiddagskage. I løbet af dagen vil der være drikkevarer, frugt, mv. På kurserne hjælper alle til med det praktiske - sådan holder vi prisen nede!

For dig der har brug for hotel, så kontakt os, da vi har flere rabataftaler, du kan benytte dig af bl.a. til Scandic., Guldsmeden og Ibsen.

Du bedes betale depositum kr 500 senest 1 uge efter, du har modtaget en tilmeldingsbekræftelse med et kontonummer/faktura. Du er selvfølgelig også velkommen til at betale det fulde beløb med det samme. Først når det fulde beløb er betalt, er din plads sikret. I din tilmelding angives sidste frist for betaling af restbeløbet. Hvis der opstår venteliste, får du en mail herom, så du kan vælge at sikre din plads med omgående betaling af restbeløbet. Framelder du dig efter indbetaling, får du dine penge fratrukket et administrationsgebyr på kr. 500 retur. Husk at sende os dit kontonummer. Undtaget er early bird betaling, som altid er bindende fra betalingstidspunktet. Alle kurser har en frist, hvorefter tilmelding er bindende og betaling skal forefalde, uanset om du kan deltage eller ej. Efter denne dato kan du alene få dine penge fratrukket administrationsgebyret retur, hvis enten vi eller du kan finde en til at overtage din plads.

Missionen er at arrangere kurser af høj kvalitet, som er til at betale!

Kursuskalenderen opdateres løbende og kan ses her eller nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Ønsker du at modtage nyhedsmail om nye kurser og arrangementer, kan du tilmelde dig herunder.

v. Louise Svendsen cand.psych., autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi
Søborg Torv 12, 4, 2860 Søborg26 24 40 64 LS@LSRT.dk www.LSRT.dk