Kurser

Kurser, workshops og gå-hjem-møder for psykologer og andre behandlere

Jeg er en erfaren underviser og kommer gerne ud og underviser hos jer, se mere her

I gennem flere år har jeg arrangeret kurser, gå-hjem-møder og andet for Dansk Psykologforening, Kreds København-Frederiksberg såvel som i eget regi. De fleste kurser er opbygget, så de kan godkendes af Dansk Psykologforening, hvis du er i gang med efteruddannelse til specialist.

I foråret 2013 startede det første hold på den professionelle uddannelsen af terapeuter inden for the NeuroAffective Relational Model® (NARM). Undervisningen blev varetaget af  grundlæggeren dr. Laurence Heller og fokuserer på at opbygge kliniske færdigheder i behandling af såvel udviklingstraumer som chok-traumer. Han er stoppet som underviser i Danmark og jeg som arrangør.

Kurserne finder sted i Storkøbenhavn, de fleste i Brønshøj.

Der serveres altid et stykke brød, kaffe og the fra 15. minutter inden kursusstart, frokost midt på dagen samt eftermiddagskage. I løbet af dagen vil der være drikkevarer, frugt, mv. Vi er på steder med god mad, og let adgang til offentlig transport, og jeg gør alt for at holde prisen for det enkelte kursus nede, så alle har råd til at være med!

For dig der har brug for hotel, så kontakt os, da vi har flere rabataftaler, du kan benytte dig af bl.a. til Scandic, Guldsmeden og Ibsen.

Ved tilmelding her på webben bedes du samtidig betale depositum kr 500, eller hvis du vil gøre brug af en early bird pris, det fulde beløb på til vores bankkonto reg: 2310 kto: 0759647998. Mærket: navn + kursustitel. Du er selvfølgelig også velkommen til at betale det fulde beløb med det samme. Først ved betaling er din plads reserveret og din tilmelding vil herefter blive færdigregistreret. I din tilmeldingsbekræftelse angives sidste frist for betaling af eventuelt restbeløb.

Når du udfylder tilmeldingsformularen er du tilmeldt og har givet tilsagn til at betale for kurset. Framelder du dig efter indbetaling og før fristen for bindende tilmelding, får du dine penge fratrukket et administrationsgebyr på kr. 500 retur. Husk at sende os dit kontonummer. Undtaget er early bird betaling, som altid er bindende fra betalingstidspunktet. Alle kurser har en frist, hvorefter tilmelding er bindende, også selv om vi ikke har nået at behandle din tilmelding, eller du ikke har fået overført depostitum/kursusafgift. Betaling skal forefalde, uanset om du kan deltage eller ej. Efter den dato, hvor tilmelding er bindende, kan du alene få dine penge fratrukket administrationsgebyret retur, hvis enten vi eller du kan finde en til at overtage din plads. Rettidig afmelding frem til fristen for bindende tilmelding skal altid ske via mail til kursus@LSRT.dk.

De fleste kurser har tre priser og stiger normalt med kr 500 for hvert trin.
1. Early bird, er en bindende ikke refunderbar tilmelding med betaling af hele beløbet ved tilmelding.
2. Ordinær pris, hvor man kan sikre en plads via depositum og efterfølgende afmelde frem til en given dato.
3. Sen tilmelding eller sen betaling efter ordinær dealine for pristrin 2.

Bekræftelsesmail og udskrift fra netbank kan bruges i dit regnskab. Ønsker du en egentlig faktura eller kvittering tages et gebyr på  kr 55, gebyr ved EAN faktura kr 70.

Missionen er at arrangere kurser af høj kvalitet, som er til at betale!

Kursuskalenderen opdateres løbende og kan ses her, hvor du også kan tilmelde dig.

Ønsker du at modtage nyhedsmail om nye kurser og arrangementer, kan du tilmelde dig herunder.

v. Louise Svendsen cand.psych., autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi
Søborg Torv 12, 4, 2860 Søborg26 24 40 64 LS@LSRT.dk www.LSRT.dk