Kursuskalender

Kurser ved psykolog Louise Svendsen - www.LSRT.dk

Alle kurser finder sted i Storkøbenhavn, primært i Brønshøj. 

De fleste kurser er opbygget, så de kan godkendes af Dansk Psykologforening, hvis du er i gang med efteruddannelse til specialist jf. de enkelte annoncer.

Der serveres altid morgenmad, kaffe og the fra 15. minutter inden kursusstart, frokost midt på dagen samt eftermiddagskage. I løbet af dagen vil der være drikkevarer, frugt mv.

Ved tilmelding her på webben bedes du samtidig betale depositum kr 500, eller hvis du vil gøre brug af en early bird pris, det fulde beløb på til vores bankkonto reg: 2310 kto: 0759647998. Mærket: navn + kursustitel. Du er selvfølgelig også velkommen til at betale det fulde beløb med det samme.* Først ved betaling er din plads reserveret og din tilmelding vil herefter blive færdigregistreret. I din tilmeldingsbekræftelse angives sidste frist for betaling af restbeløbet.

Når du udfylder formularen nedenfor er du tilmeldt og har givet tilsagn til at betale for kurset. Framelder du dig efter indbetaling og før fristen for bindende tilmelding, får du dine penge fratrukket et administrationsgebyr på kr. 500 retur. Husk at sende os dit kontonummer. Undtaget er early bird betaling, som altid er bindende fra betalingstidspunktet. Alle kurser har en frist, hvorefter tilmelding er bindende, også selv om vi ikke har nået at behandle din tilmelding eller du ikke har fået overført depostitum/kursusafgift. Betaling skal forefalde, uanset om du kan deltage eller ej. Efter den dato, hvor tilmelding er bindende, kan du alene få dine penge fratrukket administrationsgebyret retur, hvis enten vi eller du kan finde en til at overtage din plads. Rettidig afmelding frem til fristen for bindende tilmelding skal altid ske via mail til kursus@LSRT.dk.

NB husk altid at tilmelde dig samtidig med indbetaling af kursusafgift - hvis du kun indbetaler, kan vi hverken sende dig yderligere information om kurset eller færdigregistrere din tilmelding.

*bekræftelsesmail og udskrift fra netbank kan bruges i dit regnskab. Ønsker du en egentlig faktura eller kvittering tages et gebyr på  kr 55, gebyr ved EAN faktura kr 70.

Du kan tilmelde dig kurserne nederst på denne side. Vi anfører, hvis der er venteliste. Så hvis der intet står, er der ledige pladser, og du kan blot indbetale og tilmelde dig.

Der er ikke en deadline for tilmelding – hvis der er plads på kurset, tager vi gerne imod dig samme morgen, som vi starter kurset. Ring/sms, hvis det er aktuelt mindre end 48 timer før kursusstart (2624 4064).

Vi glæder os til at se dig på et eller flere af kurserne :-)

Nyhedsmails
Ønsker du at modtage nyhedsmails om nye kurser og arrangementer, kan du tilmelde dig her eller i forbindelse med tilmelding til et nyt kursus.


Kontakt os, hvis du har spørgsmål
Louise Svendsen er ansvarlig for det faglige indhold på kurserne og den daglige kursusadministration, kursus@lsrt.dk eller tlf. 2624 4064


Kalenderoversigt
Få et nemt overblik over aktuelle og kommende kurser her 

Dato Aktivitet Info Pris
28. februar og 2. marts 2022 Individuel Traume intervention
v Louise Svendsen
fra kr 3990
2. marts 2022 Workshop: Buttom-Up intervention v. Traumer
v Louise Svendsen
fra kr 2190
14. marts 2022 kl 14-17 Erklæringsudformning, formidling. Online 3 timer.
v Louise Svendsen
fra kr 1290
udskudt til foråret 2022 Etik & Lovgivning
v Helene Almind Jansen
fra kr 3990
30. november - 3. december 2022 Diagnostik og psykopatologi på børneområdet, kursus 6.4.4.2.1 & 11.4.4.2.3
v psykiaterne Søren Hertz og Anne Lise Olsen samt psykologerne Susanne Landorph og Sune Bo
fra 6690
september, oktober & november 2022 Supervisoruddannelse med eller uden supervision
Benedicte Schilling, Vibe Strøier, Claus Haugaard Jacobsen og Anne Engholm Hedegaard
fra kr 13990
Når vi er mange nok Når hjernen Svigter
v Heine Lund Pedersen
ca kr 4500
Når vi er mange nok Krisestyring
v Louise Svendsen
ca kr 3900
Køb dokumentet nedenfor Samtykke dokument udarbejdet ifht GDPR, Psykologloven mv.
v advokat Susanne Borch
kr 650

Klik her hvis kursussteder ikke vises nedenforv. Louise Svendsen cand.psych., autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi
Søborg Torv 12, 4, 2860 Søborg26 24 40 64 LS@LSRT.dk www.LSRT.dk