Velkommen

Klik for større billedeEnhver støtte må tage afsæt i, hvordan du oplever din situation, og det du finder svært. Med dette som udgangspunkt, kan vi sammen udforske din situation nærmere. Måske har du blot brug for at få vendt situationen og set den fra andre vinkler. Vi kan også sammen finde frem til løsninger og nye handlemåder for dig fremover, så du i højere grad kan leve dit liv i overensstemmelse med dine drømme og værdier.

Tidligere begivenheder står ikke til at ændre, men vi kan gå nærmere ind i, hvad de betyder for os og vores liv i dag, samt påvirke hvilken betydning de skal have fremover. Ligeledes kan vi sjældent ændre på andre mennesker, men det vil altid skabe en effekt, hvis vi selv begynder at gøre noget anderledes, end det vi gjorde, sidst det gik galt.

Du har formentlig klikket dig ind på denne hjemmeside, fordi du har brug for én at vende din situation med, et godt råd eller måske er du bare nysgerrig...

På disse sider kan du finde oplysninger om, hvad jeg kan tilbyde dig såvel som mere om min baggrund.


QR-visitkort med adr., tlf, email, www og kort


For at gøre det fleksibelt tilbydes fremmøde i klinikken såvel som telefon- og videokonsultation. Jeg anvender VideoPsykolog, som leveres af det offentlige sundhedssystem via sundhed.dk. Personligt fremmøde er muligt
, hvis du er frisk og sygdomsfri. Hvis du grundet let sygdom ønsker det, kan vi altid ændre aftalen til online eller tlf.

Ydernummerpsykolog uden ventetid! Overenskomst med sygesikringen og tager mod tilskudsberettigede henvisninger fra egen læge. Konsultation på Søborg Torv 12, 4, 2860 Søborg.

Louise Svendsen cand.psych., aut. psykolog, specialist & supervisor i klinisk psykologi
adr.: Søborg Torv 12, 4, 2860 Søborg | tlf.: 26 24 40 64 | e-mail: klinik@LSRT.dk