Kursuskalender

Kurser ved psykolog Louise Svendsen - www.LSRT.dk samt NARM.dk

Alle kurser finder sted i Storkøbenhavn, primært i Brønshøj eller Lyngby. Se mere her www.narm.dk

De fleste kurser er opbygget, så de kan godkendes af Dansk Psykologforening, hvis du er i gang med efteruddannelse til specialist jf. de enkelte annoncer.

Der serveres altid morgenmad, kaffe og the fra 15. minutter inden kursusstart, frokost midt på dagen samt eftermiddagskage. I løbet af dagen vil der være drikkevarer, frugt mv. På kurserne hjælper alle til med det praktiske - sådan holder vi prisen nede!

Ved tilmelding her på webben bedes du samtidig betale depositum kr 500, eller hvis du vil gøre brug af en early bird pris, det fulde beløb på til vores bankkonto reg: 2310 kto: 0759647998. Mærket: navn + kursustitel. Du er selvfølgelig også velkommen til at betale det fulde beløb med det samme.* Først ved betaling er din plads reserveret og din tilmelding vil herefter blive færdigregistreret. I din tilmeldingsbekræftelse angives sidste frist for betaling af restbeløbet.

Når du udfylder formularen nedenfor er du tilmeldt og har givet tilsagn til at betale for kurset. Framelder du dig efter indbetaling og før fristen for bindende tilmelding, får du dine penge fratrukket et administrationsgebyr på kr. 500 retur. Husk at sende os dit kontonummer. Undtaget er early bird betaling, som altid er bindende fra betalingstidspunktet. Alle kurser har en frist, hvorefter tilmelding er bindende, også selv om vi ikke har nået at behandle din tilmelding eller du ikke har fået overført depostitum/kursusafgift. Betaling skal forefalde, uanset om du kan deltage eller ej. Efter den dato, hvor tilmelding er bindende, kan du alene få dine penge fratrukket administrationsgebyret retur, hvis enten vi eller du kan finde en til at overtage din plads. Rettidig afmelding frem til fristen for bindende tilmelding skal altid ske via mail til kursus@LSRT.dk.

*bekræftelsesmail og udskrift fra netbank kan bruges i dit regnskab. Ønsker du en egentlig faktura eller kvittering tages et gebyr på  kr 45, gebyr ved EAN faktura kr 60.

Du kan tilmelde dig kurserne nederst på denne side. Vi anfører, hvis der er venteliste. Så hvis der intet står, er der ledige pladser og du kan blot indbetale og tilmelde dig.

Der er ikke en deadline for tilmelding – hvis der er plads på kurset, tager vi gerne imod dig samme morgen, som vi starter kurset. Ring/sms, hvis det er aktuelt mindre end 48 timer før kursusstart (2624 4064).

Vi glæder os til at se dig på et eller flere af kurserne :-)

Nyhedsmails
Ønsker du at modtage nyhedsmails om nye kurser og arrangementer, kan du tilmelde dig her eller i forbindelse med tilmelding til et nyt kursus.


Kontakt os, hvis du har spørgsmål
Louise Svendsen er ansvarlig for det faglige indhold på kurserne og den daglige kursusadministration, kursus@lsrt.dk eller tlf. 2624 4064


Kalenderoversigt
Få et nemt overblik over aktuelle og kommende kurser her 

Dato Aktivitet Info Pris
udsat til 2021 Individuel Traume intervention
v Louise Svendsen
fra kr 3590
forår 2021 Etik & Lovgivning
v Helene Almind Jansen
fra kr 3290
12. samt 19.-21. januar 2021 Diagnostik og psykopatologi på børneområdet, kursus 6.4.4.2.1
v psykiaterne Anne Ulbæk, Søren Hertz og psykolog Sune Bo
fra 6590
8.-9. marts 2021 Valg af interventionsformer, børn og unge kursus 5.4
v psykologerne Sune Bo, Henning Strand, Thomas Bjørn Hansen, Marlene Stokholm & Louise Svendsen
fra 4690
26.-28. august 2021 Introduktion til Family Constellation / Familieopstilling
v psykolog Marian Engels
fra kr 4990
Når vi er mange nok Når hjernen Svigter
v Heine Lund Pedersen
ca kr 4500
Når vi er mange nok Krisestyring
v Louise Svendsen
ca kr 3900
Når vi er mange nok Erklæringsudformning, formidling
v Louise Svendsen
fra kr 2290
Køb dokumentet nedenfor Samtykke dokument udarbejdet ifht GDPR, Psykologloven mv.
v advokat Susanne Borch
kr 650

Klik her hvis kursussteder ikke vises nedenforLouise Svendsen cand.psych., aut. psykolog, specialist & supervisor i klinisk psykologi
adr.: Søborg Torv 12, 4, 2860 Søborg | tlf.: 26 24 40 64 | e-mail: LS@LSRT.dk